Content section

Категорія D

ПОЛЬСЬКА РІЧНА РОБОЧА ВІЗА НА 180 ДНІВ ПЕРЕБУВАННЯ ПРОТЯГОМ РОКУ

Замовте у нас!

Чим ми відрізняємося від інших компаній:

  • Вивчаємо документи клієнта і візову історію
  • Даємо 100% гарантію повернення грошей у разі невідкриття
  • Маємо надійних партнерів у Польщі
  • Досвід відкриття польських робочих віз – 5 років
  • Знаємо, що відбувається в консульстві і на кордоні
  • У нас постійний офіс і дружній колектив
  • З Вами від початку і до відкриття візи працює персональний менеджер
  • З нами надійно!

 

УВАГА: ми готуємо Вас до можливої співбесіди під час прозвону з консульства і на кордоні. Якщо хтось переконує Вас, що такого “не може бути” – не вірте. Шанс, приблизно, 10%.

 

Для замовлення візи просто зателефонуйте: 066 98 42 347 або  097 67 36 986

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання.

Вартість візи – всього 100 євро + візовий збір 17,5 євро.

При замовленні від 2 віз – знижка 5 %.

 

АКЦІЯ: для користувачів соцмережі ВКонтакті. Відкрийте у нас візу і залиште відгук в нашій групі.

http://vk.com/nikolastour

і отримаєте цінний подарунок: пляшку якісного вина, шампанського, мартіні (на вибір)

 

Ми зателефонували близько 40 конкурентам. З них на нашому рівні працюють всього 3 компанії, причому у них ціна на візу дорожча!

Ось деякі причини, чому не варто відкривати у “першого-ліпшого” або у тих, хто працює дуже дешево:

  • Роблять запрошення і “губляться”
  • Не несуть відповідальності за відкриття
  • Не цікавляться візовою історією клієнта, а відразу пропонують скинути гроші
  • Ціна має приховані платежі
  • Людина знаходиться десь у Польщі і “не може зараз говорити”
  • На стандартні запитання відповідають невпевнено
  • З візою, відкритою через “неперевірених” людей, швидше за все не пропустять через кордон.

Туристична компанія «Ніколас тур»

м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців 28 офіс 7

тел.0342 54 34 07, 066 98 42 367, 0976736986.

 

Основні документи, необхідні для отримання національної візи:

Візова анкета з приклеєною фотографією, заповнена латинськими літерами (польською, англійською, українською мовами – транслітерація). За неповнолітнього підписану анкету складає один з батьків або опікун. Це означає, що за неповнолітнього, котрий вписаний до паспорту одного з батьків або опікуна, подається окрема візова анкета і він отримує окрему візу до паспорту одного з батьків або опікуна.
Кольорова фотографія (2 шт.), що відповідає наступним вимогам: вона має бути кольоровою, чіткою, бути на білому фоні та контрастною, розміром 3,5 х 4,5 см, надрукованою на високоякісному фотопапері, має бути зроблена максимум 6 місяців тому і відповідати дійсному вигляду заявника; на фотографії мають бути чітко відображені очі, та обличчя з маківки голови до верхівки плечей. Обличчя має бути без головного убору і займати 70-80% фотографії; погляд має бути спрямований в камеру; рот має бути закритим; волосся не повинно закривати обличчя.
Закордонний паспорт та копія першої сторінки закордонного паспорту. Паспорт повинен містити підпис та бути дійсним щонайменше 3 місяці від дати закінчення дії візи. Термін дії закордонного паспорту не повинен перевищувати 10 років. Продовжені паспорти не прийматимуться. Закордонний паспорт повинен містити щонайменше 2 чисті сторінки (призначені для візи). Паспорти приймаються без додаткових обкладинок напр. шкіряних, пластикових.
У випадку наявності інших закордонних паспортів слід додати їх до візової анкети (оригінал і ксерокопія). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення
Внутрішній паспорт (оригінал і ксерокопія).
Документи, що підтверджують мету і умови запланованого перебування на території РП, з вказанням наступної інформації: ПІБ, дата народження, номер та серія закордонного паспорта.
Медичний страховий поліс, який покриває 30000 € і є дійсним в усіх країнах ЄС (додатково для Пунктів Прийому Візових Анкет до Польщі у Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Києві страховий поліс повинен містити наступну інформацію: зона покриття – Європа, Шенген або весь світ, сума покриття на особу – 30000 €, сума франшизи не повинна перевищувати 150 €. Всі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, повна адреса, номер паспорту та дата народження). При одноразовій поїздці, період страхування повинен бути на 15 днів більший ніж дата дії візи. ). У випадку одного в’їзду, медичний поліс має покривати всі дні запланованого перебування; у випадку багаторазового перебування, медичний поліс може покривати лише першу поїздку.
У Пункти Прийому Візових Анкет до Польщі у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Києві, Харкові, Дніпропетровську та Донецьку належить подати страховий поліс з оригіналом квитанції про оплату
Додатково, для неповнолітніх (до 18 років) потрібно надати свідоцтво про народження в оригіналі та копії. В випадку, якщо вони подорожують тільки з одним із батьків, або без них, подається нотаріально засвідчена згода і копія першої сторінки паспорта від одного / обох батьків, які не подорожують з дитиною.Якщо є тільки один опікун, це потрібно підтвердити, надавши рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ.,
Консульський збір за прийняття та розгляд візових документів становить (для гр. України 20 Євро).

Особи, які не є громадянами України, додатково повинні представити:

Українську візу (яка уповноважує до повернення на територію України) або дозвіл на постійне місце проживання, прописку дійсну ще 3 місяці після запланованого повернення на Україну
Доказ наявності достатніх фінансових коштів, якщо витрати не покриваються приймаючою стороною може бути поданий у вигляді: довідки з місця роботи, в якій вказана посада працівника, заробітна плата за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу; довідки з банку про залишок коштів на депозитному рахунку; довідки з банку про наявність кредитної картки і залишок на рахунку; виписки з банківського рахунку за останні 3–6 місяців; подорожніх чеків. Оригінал і копія запрошення, зареєстрованого в місцевому органі влади в Польщі, згідно до Постанови щодо іноземців від 13 червня 2003 року (підтвердженого воєводою).*

* Ті заявники, які подають документи в ППВА у Львові, Тернополі та Івано-Франківську повинні надати довідку про рух коштів на рахунку або дорожні чеки.

Оригінал довідки з місця праці:

Для працівників: довідка з місця праці на фірмовому бланку з контактними даними організації, з зазначенням посади, стажу праці та розміру заробітної плати за місяць, доходи за півроку.
Для підприємців: оригінал і копія реєстрації підприємства місцевими органами влади.
Для студентів: довідка з навчального закладу.

Наявність візи не гарантує в’їзду на територію РП.Кожного разу рішення про дозвіл на в’їзд приймає Прикордонна Служба.

Інформуємо, що згідно з розпорядженням ЄС № 265/2010 Європарламенту і Ради, котре вносить зміни у Виконавчу Конвенцію Шенген та Розпорядження № 562/2006 стосовно руху осіб, котрі мають довгострокові візи:

Всі візи типу D, що дають право пересуватися по зоні Шенген протягом трьох місяців у кожному шестимісячному періоді – аналогічні гостьовим.
Держави-члени можуть видавати візи типу D максимально з однорічним періодом дії.

Комментарии закрыты.